Riooltechniek Roosendaal

Riool inspectie Roosendaal

Camera-inspectie van uw riolering of gootsteen? Wij inspecteren uw riool in: Langdonk, Kroeven, Tolberg, Kortendijk, Majoppenveld en Borchwerf.

Riooltechniek Roosendaal biedt u de mogelijkheid om een visuele inspectie te laten doen en een vrijblijvende offerte uit te laten brengen. Zo kunt u voordelig en snel van uw rioolproblemen worden afgeholpen.

Om zonder onnodig sloop- en graafwerk uw leidingstelsel te controleren en te inspecteren wordt er met geavanceerde camera’s gewerkt waarbij u een advies wordt uitgebracht, desgewenst op DVD met rapportage. Dit kan zijn in de vorm van een periodieke reiniging of een aanpassing dan wel een vernieuwing. Bel ons servicenummer 0165-760213.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Riool inspectie in Wouw, Roosendaal, Rucphen, Sint Willebrord, Hoeven, Oudenbosch, Zegge, en Etten leur

Ook in het opsporen van stankproblemen en het traceren van leidingen door middel van de meest geavanceerde apparatuur is Riooltechniek Roosendaal gespecialiseerd.