Riooltechniek Roosendaal

Riooltechniek Roosendaal

Riooltechniek Roosendaal

Snelle en voordelige oplossing voor al uw riool en afvoerproblemen. Voor € 75,- voor het eerste uur, lossen wij uw rioolproblemen op, exclusief 21% BTW, inclusief voorrijkosten, en 1 uur arbeid.

Wij lossen uw riool problemen op in: Kroeven, Langdonk, Tolberg, Kortendijk, Borchwerf en Majoppeveld.

Wij zijn het ontstoppingsbedrijf bij uitstek, voor het oplossen van alle soorten verstoppingen en problemen met betrekking tot riolering en afvoeren. Ons werkgebied is de omgeving van Roosendaal, maar ook klanten buiten deze regio, proberen wij te helpen. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontstoppen, inspecteren en repareren van:

Ook voor hulp bij wateroverlast, kunt u bij ons terecht, voor het wegpompen van overvloedig regenwater uit kelders en kruipruimtes. Tevens kunnen wij voor u een camera-inspectie verzorgen van alle afvoeren vanaf 40mm diameter. Ook het opsporen van rioolstank behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Riooltechniek Roosendaal, de rioolspecialist uit Roosendaal, lost uw rioolprobleem ook op in: Wouw, Rucphen, Sint Willebrord, Hoeven, Zegge, Oudenbosch en Bosschenhoofd.

Wij werken met het modernste materiaal, en is netheid en betrouwbaarheid bij ons vanzelfsprekend.Wij helpen onze klanten, waar mogelijk, dezelfde dag, of zeker binnen 24 uur, met hun riool of afvoer verstopping.  Nood reparaties, doen wij direct, definitieve reparaties en nieuwe aanleg, doen wij op afspraak.

Wij werken met vaste prijzen, zodat u, voordat u een afspraak met ons maak, al weet wat voor kosten u aan ons verschuldigd bent. Sommige ontstoppingsbedrijven werken met tarieven voor het eerste uur, plus bijkomende kosten voor het gebruik van diverse apparatuur, om de verstopping op te kunnen lossen.  Hierdoor kunnen de kosten flink oplopen. Laat u eerst goed informeren, omtrent de te verwachten kosten, voordat u van een ontstoppingsbedijf gebruik maakt.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Bij rioolproblemen, Bel ons servicenummer. 0165-760213Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.
Wij zijn aangesloten bij de organisatie Rioolservice Nederland. Rioolservice Nederland staat garant voor kwaliteit, deskundigheid, netheid en betrouwbaarheid. Kijk voor meer informatie op http://www.rioolservicenederland.nl/.
Ook zijn wij te vinden op www.ontstoppingsbedrijven.nl

Wij zijn werkzaam in:

Roosendaal, Oud Gastel, Wouw, Oudenbosch, Standdaarbuiten, Zevenbergen, Moerdijk, Zegge, Boschenhoofd, Rucphen, Etten Leur, Halderberge ,Hoeven , Schijf, Sprundel, Sint Willebrord, Klundert
Alle werkzaamheden welke wij moeten uitvoeren, zijn voor risico van de opdrachtgever.