Riooltechniek Roosendaal

Rioolreiniging Roosendaal

Wij ontstoppen Uw riolering in: Kroeven, Langdonk, Tolberg, Kortendijk, Borchwerf en Majoppenveld.

Zelfs de meest enthousiaste doe-het-zelver staat niet te springen om een riool te ontstoppen of te repareren. Roep daarom de hulp in van Riooltechniek Roosendaal. Wij zijn dé expert op het gebied van rioolwerkzaamheden.

.Onze professionele medewerkers kunnen het riool ontstoppen, inspecteren en repareren. Binnen 24 uur bent u geholpen. Bel snel ons servicenummer 24/7: 0165-760213. 

Ook in Wouw, Rucphen, Bosschenhoofd, Sint Willebrord, Zegge en Hoeven de ontstoppingsdienst van Riooltechniek Roosendaal, uw riolering reinigen.

.Om een breder riool te ontstoppen en te reinigen, gebruiken wij diverse hogedruk ontstoppingsmachines. Indien het riool verstopt is, lossen wij de rioolverstopping met hoge waterdruk op.  Door gebruik te maken van verschillende spuitkoppen, wordt de rioolverstopping eerst kapot gespoten, waarna wij met een andere spuitkop de rioolbuis geheel reinigen. Deze werkwijze van rioolreiniging, doen wij tot aan de huisaansluiting van het hoofdriool. Afvoer of riool ontstoppen doen wij met verenmachines en waterdruk. Als waterdruk niet mogelijk is, doen wij de afvoer ontstopping eerst met verenmachines, en daarna doen wij de afvoer reinigen met waterdruk. Een correcte riool ontstopping is van cruciaal belang om een eventueel volgende verstopping te voorkomen.

.De verstopping van de riolering kan diverse andere oorzaken hebben. Denk hierbij vooral aan:

-Verzakking van het riool

Door de verzakking ligt de riolering niet meer met afschot, maar met tegenschot. Dit wil zeggen dat het rioolwater en vuil, niet meer langzaam naar het hoofdriool spoelt, maar naar het hoofdriool moet klimmen. Is de verzakking niet te veel, zal het water wel in het hoofdriool terecht komen, maar het vuil blijft achter in de riolering, met het gevolg dat het vuil opstapelt, dus de riolering verstopt.

.-Breuk van de riolering.

Regelmatig komt het voor dat wij tijdens inspectie een rioolbreuk ontdekken. Vaak is de oorzaak hiervan, een oude riolering . Tegenwoordig is de riolering van P.V.C., maar vroeger werden andere materialen gebruikt, zoals: gresbuis, en andere steenachtige materialen. Deze materialen zijn zeer breukgevoelig, en op de verbindingen van deze materialen, zit vaak ruimte, waardoor er materialen in kunnen komen, welke niet in de riolering thuishoren, zoals: zand en steentjes. Deze materialen zijn veel zwaarder dan water, zodat ze niet met het rioolwater afgevoerd worden, en in de loop van de tijd een verstopping kunnen veroorzaken. Ook een veelvoorkomende oorzaak van een rioolverstopping, bij deze materialen is wortelingroei. Ons advies is, als er een oude riolering is, vervangen. Indien deze niet vervangen wordt zullen er verstoppingen blijven ontstaan. Ook komt het voor dat een P.V.C. riolering gebroken is. Dit kan gebeuren door: Inklinken van de grond, of verzakken van het pand, maar ook montagefouten kunnen hiervan de oorzaak zijn. Vaak komen deze problemen in nieuwbouw wijken voor. Gelukkig zijn deze oorzaken vrij eenvoudig te repareren.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.